۱۴۰۰/۰۳/۲۶
تجلی حضور
بیانیه رییس دانشگاه علوم پزشكی البرز جهت حضور حداكثری در انتخابات ۱۴۰۰
دکتر محمد فتحی، رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز طی بیانیه ای از تمامی دانشگاهیان ،صاحب نظران، فعالان عرصه ی علم و دانش ، اساتید ، دانشجویان برای حضوری پر شور در انتخابات پیش رو دعوت کرد

متن بیانیه به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن رحیم

بار دیگر در خردادی دیگر موعد و فرصت مشارکت در سرنوشت فراهم آمده است. روز تجلی حضور مردم نزدیک است. در دهه ی چهارم انقلاب اسلامی مردم آگاه و فهیم  ایران به خوبی دریافته اند که بهترین و موثرترین ابزار مشارکت و تعیین سرنوشت کشور، شرکت در انتخابات است و این راه از صندوق های رای تعیین می شود. مردم با بصیرت می دانند در شرایط کنونی دشمنان اختلاف سیاسی را در جامعه ما دنبال می کنند و تلاش دارند با ایجاد یأس و ناامیدی مردم را از مشارکت در تعیین سرنوشت خود باز دارند و درصدد ایجاد توطئه در این عرصه هستند. اما مردم آگاه و همیشه در صحنه توطئه دشمنان را خوب می شناسند و با حضوری گسترده ضمن انتخاب اصلح، معنای حکومت مردم سالار را چون همیشه برای جهانیان بازگو می نمایند.
حضور حداکثری در  انتخابات پیش رو، پاسخی شایسته به جانفشانی رزمندگان اسلام به ویژه شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی در عرصه میدان و دیپلماسی و شهدای مدافع سلامت در بحران بیماری کرونا است تا بازتاب ندای حق خواهان و مظلومان جهانی و پاسداشت رشادت های ایثارگرانه شهدای انقلاب ، شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع سلامت باشد.
بی شک حضور و مشارکت حداکثری اقشار مختلف جامعه در انتخابات نشانگر  آگاهی و عشق است. عشق باوری قوی به ایران و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی و شهدا که از  ابتدا با شکل گیری انقلاب ۵۷  تا کنون همیشه همراه ما بوده است و همان گونه که حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: اين وظيفه اي  الهي است  وظيفه اي  ملي و انساني است كه ما بايد به آن عمل کنيم و همه بايد در انتخابات شركت کنیم.

و همچنین مقام معظم رهبری  انتخابات را از مهم‌ترین مظاهر مردم سالاری دینی می نامند و می‌فرمایند: «انتخابات جلوه بسیار زیبا و جذاب مشارکت عمومی است؛ مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمان‌ها و خواست‌ها و مطلوب خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند.
ملت بزرگ ایران دراین عرصه مهم و آزمون خطیر  مانند دیگرعرصه ها با حضور و شوری مثال زدنی، برگ زرینی دیگر در تاریخ افتخارات این انقلاب رقم خواهند زد.
بدینوسیله از همه ملت بزرگ ایران بویژه جامعه دانشگاهی و به خصوص دانشگاهیان علوم پزشکی البرز ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان فهیم این مرکز علمی و بالندگی دعوت می کنم  حضور در پای صندوق های رأی  به عنوان وظیفه ای شرعی و مسئولیتی اجتماعی را بر خود لازم بدانند و با این اقدام تداوم شکوفایی و تعالی ایران عزیزمان را میسر سازند و چشم بدخواهان را از این آب و خاک که میراث خون شهدا و عاشقان وطن است دور سازند.

وعده ی دیدار ما، روز جمعه ، ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ پای صندوق های رای

دکتر محمد فتحی