۱۴۰۰/۰۳/۲۶
یادداشت مسئول دفترنهادمقام معظم رهبری دردانشگاه پیرامون انتخابات ریاست جمهوری
به گزراش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی البرز، حجت الاسلام والسلمین عابدی مسئول دفتر نهاد در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادداشتی را منتشر نمود.

متن این یادداشت به شرح زیر است:

باسمه تعالی

در طول تاریخ تمدن بشر، این اقوام و ملت ها بوده اند که با تصمیمات مهم و سرنوشت ساز خود مسیر رشد و تعالی و یا سقوط و انحطاط و یا حتی انحلال یک تمدن را رقم زده اند.

این یک سنت دائمی و همیشگی حاکم بر سرنوشت امت ها بوده است، چرا که «إنّ اللّه لا یغیّر ما بقومٍ حتّىٰ یغیّروا ما بأنفسهم» (خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملّتی را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند).

هر زمان  که مردم با هدایت و رهبری صالحان در بزنگاه های مهم و تعیین کننده نقش خود را به خوبی ایفا کرده اند، شاهد رشد و شکوفایی یک تمدن بوده ایم. دوران درخشش و بالندگی تمدن و فرهنگ عظیم و نورانی اسلام در قرون اولیه اسلامی شاهد خوبی بر این مدعاست.

اما قصه امروز و تصمیم مهم و سرنوشت ساز ما در مسأله انتخابات نیز از این قاعده مستثنی نیست. مردم شریف و تمدن ساز ایران زمین در طول سالیان گذشته به تبعیت از رهبران دینی و سیاسی خود تصمیمات سرنوشت ساز مهمی را گرفته اند که هرکدام از آنها نقش تعیین کننده ای در احیاء تمدن عظیم اسلامی داشته است. به طور یقین آیندگان از هوش و بصیرت سیاسی و اجتماعی این ملت غیور و باشهامت زیاد خواهند گفت و نوشت.

این بار نیز ملت شریف و با کرامت این این سرزمین علی رغم همه نامهربانی ها و جفاهایی که در حق آنها شده است، بار دیگر با حضور مهم و اثرگذار خود در پای صندوق های رأی، اولاً: نقش مهم خود را در مسیر احیاء تمدن عظیم اسلامی ایفا خواهند کرد و این حضور سرنوشت ساز را برای همیشه به رخ آیندگان خواهند کشید و ثانیاً: با رأی به تفکری که مبتنی بر آموزه های اسلامی و انقلابی و گفتمان امامین انقلاب است، مسیر تغییر در مدیریت ناکارآمد و پوسیده و غربزده کشور را هموار خواهند نمود.

در این میان نقش جامعه دانشگاهی کشور که همیشه و در همه صحنه ها به عنوان پیشران حرکت های تعالی بخش اجتماعی بوده اند، بسیار مهم تر و مؤثرتر از قبل می باشد. به طور حتم جامعه نخبگانی دانشگاه های ما در مسیر تبیین و روشنگری و برطرف کردن غبار شبهه و تردید از قلوب و اذهان عموم جامعه نقش بی بدیل و سرنوشت سازی را خواهند داشت.

امید است که همه اقشار ملت فهیم ایران خصوصاً قشر فرهیخته دانشگاهی ما، این بار هم از این آزمون مهم و تاریخی سربلند و با افتخار بیرون بیایند. ما همه یک بار دیگر به دنیا نشان خواهیم داد که راه سربلندی و عزت کشور عزیزمان ایران را انتخاب کرده ایم و در این راه با راهبرد مقاومت فعالانه بر همه مشکلات و ناامیدی ها غلبه خواهیم کرد.

به امید این که این مشارکت، زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت، همان که بهار و خرمی روزگاران می‌باشد یعنی حضرت بقیةالله الاعظم اروحنا فداه شود، ان شاءالله.

مسعود عابدی

مسوول دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی البرز