۱۴۰۰/۰۳/۲۶
جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشكی البرز برگزار شد
صبح امروز اولین جلسه هیات امنای سال 1400 دانشگاه علوم پزشکی با حضور نماینده وزیر بهداشت و دبیر هیات های امنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با حضور رییس دانشگاه و اعضای هیات امنا برگزار شد .

در ابتدای این نشست  دکتر گلمکانی نماینده وزیر بهداشت و دبیر هیات های امنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن تشکر از رئیس دانشگاه و همه دست اندرکاران و کارکنان  بهداشتی و درمانی که در دوران کرونا عملکرد موفقی داشته اند عنوان کرد :  استان البرز علی رغم گستردگی وجمعیت بالا در سایه استان تهران قرار گرفته و نیاز به توجه بیشتری دارد . البرز یک چهار راه ارتباطی برای کشور محسوب می شود و مسائل ویژه ای دارد که باید با تمرکز بیشتری به آن پرداخته شود.
وی بیان کرد هیات امنا راس دانشگاه است و تصمیمات این جلسه تاثیر به سزایی در آینده دانشگاه خواهد داشت . باید حوزه سلامت را به سمتی ببریم که علاوه بر بودجه های قبلی بتوانیم منابع مالی خارجی و برون سازمانی را نیز جذب کنیم . در نشست امروز بودجه تفصیلی دانشگاه برای سال 1400 را بررسی خواهیم کرد .
در ادامه دکتر محمد فتحی رییس دانشگاه  گزارش کاملی در خصوص وضعیت کرونا در استان و اقدامات دانشگاه در این دوران ارائه داد .
وی عنوان کرد فعالیت ها و تلاش های پرسنل دانشگاه بدون حمایت ها و پشتیبانی های اعضای هیات امنا به ثمر نمی نشست .
استان البرز راه مواصلاتی 16 استان کشور است . جمعیت رسمی  این استان حدود ۳/۵ میلیون نفر است اما حدود ۱/۵ میلیون نفر هم جمعیت شناور در این استان وجود دارد که این امر کنترل بیماری کرونا را دشوار تر می سازد .  در دوران کرونا 4 پیک داشتیم. بیشترین تعداد فوتی روزانه را در پیک چهارم اتفاق افتاد .

وی افزود : استان البرز کمترین  سرانه تعداد تخت را  داراست اما با این وجود علاوه بر ارائه خدمات کرونا دیگر خدمات بهداشتی و درمانی نیز دچار مشکل نشد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه  هم اکنون حدود 1500 تخت در استان کمبود داریم. افزود: شهرستان فردیس حدود 500 هزار نفر جمعیت ثابت دارد و فاقد هیچ گونه تخت بیمارستانی می باشد که خوشبختانه  90 درصد ابنیه بیمارستان فردیس تکمیل شده است و آماده تجهیز می باشد . امیدواریم با کمک های هیات امنا و مسئولین بتوانیم هر چه زودتر این بیمارستان را به بهره برداری برسانیم .
وی تصریح کرد در انجام واکسیناسیون نیز عملکرد بسیار خوبی داشتیم و به محض دریافت واکسن در کوتاه ترین زمان ممکن تزریق واکسن را انجام دادیم .

رییس دانشگاه با اشاره به اینکه 16 مرکز تجمعی واکسیناسیون  و 3 مرکز سیار در استان راه اندازی شده است گفت : در  اجرای موفقیت آمیز گام چهارم و پنجم  طرح شهید حاج قاسم سلیمانی  سپاه ، بسیج ، هلال احمر و دیگر دستگاه ها همراه و همگام دانشگاه بودند.

دکتر فتحی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه غذا و دارو مشکلی جهت تامین اقلام حفاظت فردی و داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی نداریم و طی  چندین بار در ستاد کشوری مقابله با کرونا از عملکرد استان البرز و دانشگاه علوم پزشکی توسط مسئولین وزارت بهداشت تقدیر بعمل آمد.
وی در ادامه به حضور موثر خیرین سلامت به ویژه در دوران مبارزه با کرونا اشاره کرد و افزود: در این دوران خیرین محترم در همه زمینه ها همراه دانشگاه بوده و  از حمایت های بی دریغ آنان کمال سپاس و تشکر را داریم.