۱۴۰۰/۰۴/۲۹
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی البرز :
سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه به كار خود پایان داد.

دکتر شهروز یزدانی ، معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه، پر برنامه ترین و پر مخاطبین روز خود را پشت سر گذاشت. در ادامه برنامه های دیروز، هشتمین روز مدرسه به برنامه های توانمندسازی اموزشی اعضای هیات علمی جدیدالورود و توانمندسازی پژوهشی اعضای هیات علمی بالینی اختصاص داشت. برنامه های امروز با کارگاه اموزشی جذاب نحوه ارائه سخنرانی موثر توسط آقايان دکتر آذرسينا، دکتر توکلی و خانم دکتر کریم وند اغاز شد و با تدریس کارگاه اموزشی اصول و روش های ارزیابی فراگیران در علوم پزشکی توسط اقای دکتر کهن ادامه یافت. بعد از ظهر امروز نیز کارگاه ازمون های کتبی و کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد توسط اقایان دکتر کهن و دکتر شمسی باغبانان، اعضای هیات علمی دانشگاه، برگزار شد. لازم به ذکر است برنامه های هشتمین روز نیز همانند روزهای گذشته بصورت مجازی و با مشارکت فعال بیش از 450 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار گردید.